Ons doel is om een goede balans te creeëren tussen ontspannende activiteiten op onze eigen locatie (zoals knutselen, buiten spelen of een spelletje doen) en kinderen nieuwe ervaringen op te laten doen tijdens activiteiten buitenshuis (bijvoorbeeld naar de speeltuin, bounzen of skaten). Zo kunnen zij zich uitgebreid ontwikkelen. Eens per maand en tijdens alle vakantiedagen zullen wij er dan ook samen met de kinderen op uit trekken naar een leuke activiteit.

Hier vind je het programma van deze week en hier vind je een lijst met onze vakantieactiviteiten. We willen met mooi weer zo veel mogelijk buiten zijn, maar niets is zo veranderlijk als het weer. Daarom kan het wel eens zo zijn dat we op het laatste moment het programma nog aanpassen. Wij zullen dit altijd vermelden via whatsapp, op de facebookpagina of op de website zodat je weet waar je kind zich bevindt.

Met ons activiteitenprogramma houden we uiteraard rekening met de leeftijdsverschillen en het (on)vermogen van ieder kind. Daarnaast zullen we het kind stimuleren om mee te doen met de activiteit, maar niet forceren als hij/zij er even geen zin in heeft.